Get Adobe Flash player
You are here: Zhineng Qigong  > Energie Scan and Healing

Free 15 Min Energy Scan

Het hoogste praktijk niveau is het werken met informatie. De informatie geeft de Qi richting en vorm. De wereld die wij beleven en die zich manifesteert is een gevolg van de informatie die we bekrachtigen.

Tijdens een Energy Scan stem ik me af op het eenheidsbewustzijn en vraag naar de informatie van je levensdoel en naar blokkades. De herkenning of gewonnen inzichten brengen je dichter bij een leven vanuit de kracht die je werkelijk bent.

Het doel: Empowerment vanuit de kracht die je bent!


Een eerste Scan is gratis om mij te leren kennen en een besluit te vormen of je met mij wilt werken.
Dan spreken wij een individueel traject af, om de veranderingen richting empowerment samen te doorlopen.
Meld je aan: info@zhinengamsterdam.nl


Transformatie Energie Scan and Healing


Zit je in een onderwerp vast? Draai je in kringen? Weet je niet hoe verder, maar weet je wel dat het helemaal anders moet?Maar hoe? Het nieuwe is onbekend en daarmee eng – en nog niet zichtbaar.

Transformatie haalt je uit de oude kringloop van overtuiging, denken, voelen: de kringloop van actie – reactie. Soms loopt dit programma in de achtergrond en hebben we het niet eens door.  Oude pijn, die altijd weer wakker gemaakt wordt, maar niets met de actuele situatie te maken heeft. Soms leven we in een verleden. Hierdoor kan je moe worden of lichamelijke klachten ontwikkelen.

Transformatie tilt je in een ander “niveau”. Vaak is het onderwerp waarin je vastliep opeens helemaal niet meer aanwezig. Je leven veranderd hiermee in een nieuwe vorm.
Tijdens de Transformatie Reading and Healing is het de bedoeling de kern waar het over gaat te raken. Het kringetjes draaien is een beweging van angst om de hete brei. En het gaat ons niet loslaten, tot we het aandurven het te aanschouwen. Dit kan in een ruimte van veiligheid. Die ruimte ontstaat door eerst je levensdoel in ogenschijn te nemen. We werken altijd vanuit je goddelijke kern, je bron.  Hier ontstaat ruimte voor genezing.

Jou goddelijke essentie, wie je werkelijk bent, is de ruimte, het doel en je weg. Herwin jou kracht en een diep geworteld plezier je leven.

Leer me kennen in een gratis 15 Minuten Energy Scan en neem contact op onder: info@zhinengamsterdam.nl

 

Trauma en Transformatie Energie Healing


Ik heb zelf intense traumabehandeling doorlopen. Ik weet wat dissociatie is en wat het betekend hierdoor in een toestand van angst en terreur in kringen rond te lopen. Je bent niet meer aanwezig in de huidige situatie en je kunt niet meer zien, wat er aan de hand is. Vaak bevinden mensen zich daar in een “twilightzone”, in een tussenruimte. Vanuit daar laat men vaak twee totaal tegenovergestelde realiteiten aan de buitenwereld zien. Hiervan is de persoon zich zelf vaak niet bewust, maar voor de buitenwereld geeft het een onrealistisch en verscheurd beeld.

Als je hieruit opduikt, dan kan dit verscheurend zijn. Deze tegenstellingen lijken je uit elkaar te trekken. Tussen twee uitersten. Tussen twee realiteiten. Dit is een moment van radeloosheid. Wat doen? Links of Rechts? Wat is waar? Onder of boven? Dit conflict neemt het hele wezen in en tijd glipt betekenisloos door de vingers. Het systeem is bezig met een keuze waar geen keuze gemaakt kan worden. Als een computer die vastgelopen is. Constant in de overdrijf. Daarin is de eigen productiviteit en creativiteit gering en alles kost veel moeite. Soms uit het zich in slapeloze nachten.

Pure aanwezigheid en de kracht van transformerende bronenergie, goddelijke kracht, spirit helpen om deze tussenruimte, de "twilightzone", te verlaten en de opsplitsing in twee realiteiten te overstijgen. Na de transformatie is het onderwerp verdwenen of zonder lading. Je hoeft er niet meer over te praten, of eromheen bezig te zijn. Een diepere rust keert terug in je leven.

Mijn ervaring was, dat ik wel eerst nog herinnerde, waar het over ging, maar zodra ik het nog een keer wou benoemen, gingen de woorden niet meer komen. Een duidelijk teken: het is over. Ik ben eruit. De behoefde om erover te praten is weg.

Daarna ervaar je een hogere levensvreugde en productiviteit. Ik zei tegen Deb Hanneman, die met mij de Transformerende Healing deed: “Ik heb opeens tijd – Ik krijg veel meer gedaan! Ik verkrijg overzicht waar ik sta en wat belangrijk is. En ik vind het hier weer leuk.”

Het leek wel een wonder. En dat is het ook, maar het is wel mogelijk – voor mij en ook voor jou.

In de huidige tijd beschikken we over heel veel goddelijke, universele hulpbronnen, die weten hoe om te gaan met de menselijke dilemma’s. Die graag bereid zijn om te helpen, als ze aangesproken worden.

Voel je je geroepen om hiermee voor jezelf te werken? Ik begeleid je graag. Het is jou proces in jou handen. Ik maak contact met helpers die zich aanbieden om jou terug te voeren naar je goddelijke, vreugdevolle essentie.

Leer me kennen in een gratis Energie Scan.

Meld je hiervoor aan via: info@zhinengamsterdam.nl4 Sessies Transformatie Energy Scan en Healing:
nu introductie korting ipv 347,- Euro nu voor 197,- Euro.

Waarom een pakket van 4 Sessies?
Ik ga voor het oplossen van een situatie. Hiervoor zijn vaak meer sessies vereist.
Omdat ik mijn cliënten naar een diepgaand proces leidt en nazorg wil kunnen bieden, is het minimum vier sessies.