Get Adobe Flash player
You are here: Programma > Zhineng Qigong Healing Sessies

Zhineng Qigong Healing Sessies


Healing Sessies zijn speciale gelegenheden om los van bewegingsvormen en levels puur  Qi-Healings te ervaren en mee te doen.
Hierbij kun je zitten, staan of liggen. Er is geen kennis vereist. Wat jij mee brengt is puur je nieuwsgierigheid en de wens je gezondheid te verbeteren. In een groep is de Healing Sessie krachtig. We ondersteunen elkaar hierin.
Er bestaat nooit een garantie voor wat er allemaal kan gebeuren maar er is ook geen limiet voor wat mag gebeuren.

Wat kan je verwachten?

Wij komen bij elkaar en brengen ons in een positieve stemming, concentratie en rust. Als voorbereiding gebruiken we vaak ook muziek. Een vroolijke geest bevorderd de geneezing. Misschien ken je het voorbeeld van de vrouw, die voor haar kankergenezing alleen maar de hele tijd komedies keek en zich gezond gelachen heeft... Lachen is een goede voorbereiding voor de meditatie.

Dan komen wij in rust en concentratie. We gebruiken visualisaties waarbij we ons het lichaam licht, helder en transparant voorstellen. Het hele lichaam is gezond en alle ziektes zijn verdwenen.
Elke persoon komt in het center van de aandacht en we visualiseren licht, helderheid en transparantie in het lichaam. Meer hoef je niet te doen.

De qi healings zijn gratis op basis van donatie. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden, dan schrijf onder het tabblad contact een bericht en je wordt geinformeerd.