Get Adobe Flash player
You are here: Over mij > Testimonials en Ervaringen

Testimonials en Ervaringen

“Toen ik op consult kwam, twijfelde ik over het welslagen van mijn onderneming. Tijdens de sessie kreeg ik informatie over en inzicht in wat ik werkelijk wil doen in het leven en wat mijn blokkades zijn. Ik kreeg antwoord op de vraag of ik wel op de juiste weg ben door deze onderneming te starten. Tevens maakte ik kennis met mijn spirituele gidsen waardoor ik me gesterkt voel en meer in mijn eigen kracht kom te staan.

Sinds het consult heb ik meer zelfvertrouwen en ben positiever gestemd over de toekomst van de onderneming. Er kwamen naar het consult meteen al meer mensen naar de zaak en ik kreeg hulp van vrienden en kennissen.

Miriam kon contact kan maken met de geestelijke wereld en mijn hoger bewustzijn zodat ik weet dat ik op de juiste weg ben. Ook spiritueel gezien. Tevens heeft zij inzicht in factoren die een rol spelen in een onderneming, zo neemt zij de eigenaar als uitganspunt als het gaat om het succes van de onderneming en scant zij deze eerst voordat het bedrijf bekeken wordt.”

Monica, Thee & Wijn in Oost


“Voor de sessie had ik o.a. te maken met gevoelsmatige vage blokkades om de stap naar groepswerk te zetten. Ik werk al langere tijd individueel met mensen en wil graag nieuwe activiteiten ontwikkelen in met name het werken met groepen. Toch voelde ik steeds een innerlijke terugtrekkende beweging in mij die ik zelf niet goed kon verklaren, laat staan veranderen.

Tijdens de sessies kon ik de energiestromen goed meevoelen en innerlijk meekijken met wat zich (energetisch) openbaarde aan beelden, gevoelens en gedachten. Hierdoor werd duidelijker wat er achter mijn  gevoelde blokkades stak.

Ik merkte dat mijn overtuigingen en voorstellingen van de werkelijkheid zich zijn gaan veranderen: alternatieve mogelijkheden werden ineens zichtbaar en ik realiseerde mij dat het ook heel anders zou kunnen dan ik dacht. Dat je ook heel anders in het leven kan staan dat je heel anders kunt en mag handelen, dan ik dacht, zo van: o ja, zo kan het ook!

Veel gemakkelijker om het zo te gaan zien en doen! Dat geeft steeds meer ontspanning en vertrouwen in de toekomst.

Concrete veranderingen zie ik in het feit dat ik gedwongen wordt om mensen los te laten, die dezelfde overtuigingen hebben als ik had: het matcht totaal niet meer. Aan de ene kant wel pijnlijk, maar ook goed om dan open te blijven staan voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe mensen met hele andere instellingen. En gelukkig komen deze op mijn pad!”

Hester